Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Maxwell von Karma
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:19.-20.7. Hammer Open Air 2013 (Repulsion, Bulldozer yms.)
Aika:21.07.2013 15:50
Kiitos erittäin onnistuneesta festivaalista, jälleen kerran! Jos perjantaina olikin kovia vetoja, kuten vaikka Dead Congregation, Gorgoroth ja Candlemass, niin lauantai oli silkkaa murhaa. Kahden ekan bändin jälkeen potkaisi käyntiin Venenum-Abhorrence-Ram trio niin että hampaat lähti, todella kovia vetoja kaikilta bändeiltä ja yleisökin oli hyvin mukana. Ram ei ollut itselle edes tuttu alunperin, mutta kyllä tuota pitänee näemmä lisää kuunnella. Skyforgerin aikana piti käydä teltalla tankkaamassa sun muuta, ja pian saavuttiinkin jo näkemään Bulldozerin tykitystä. Taas piti suu auki ihmetellä että kuinka kovaa livemeno voikaan olla.
 
Ja seuraavat bändit olivatkin sitten Repulsion, Sigh ja Hell. Repulsion oli omaa itseään: pirun raskasta ja räkäistä musiikkia, yllättävän rennolla asenteella. Toimi. Sighiltä tuli yllättävän raskasta settiä näin livenä, mutta orkestraatioita ei oikeen tuntunut kuulevan (johtunee varmaan huonoista tulpista) ja välispiikkejä ei kuultu oikeastaan ollenkaan. Mutta lavaesitys oli mielenkiintoista ja olivathan kappaleet ihan helvetin rautaisia, erityisesti Transfiguration Fear.
 
Sitten saavuttiinkin festivaalin kliimaksiin, Helliin. Olin aikaisemmin vaan kuullut bändin statuksesta, mutta kappaleita en ollut tsekannut. Vedon jälkeen lähti saman tien Human Remains tilaukseen. Näillä jätkillä oli kaikki niin hyvin hanskassa, ettei koko showta voinut katsoa kuin suu auki. Laulaja oli kuin hevimetallin Ian Anderson, astetta dramaattisempi tosin. Hienoja koreografioita koko bändiltä, ja show tuki musiikkia täydellisesti. Järkyttävän hyvä buukkaus, kiitos tästä! (Ensi vuonna Pagan Altar ;) ?)
 
Secrets of the Moon ei jaksanut oikeen innostaa ja Venomin setti oli turhan vaisu omaan makuun, mutta sitten pitää myös ymmärtää, että Hellin jälkeen melkeen mikä vaan tuntuu astetta vaisummalta. Huh!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=214162