Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:yannee
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Pro Tools ei toimi
Aika:16.07.2013 00:24   (muokattu 16.07.2013 00:47)
Yritin tänään pitkästä aikaa leikkiä muusikkoa ja nauhoittaa oman biisin. Yritin avata Pro Toolsia mutta näyttöön pamahtaa virheilmoitus: the application was unable to start correctly (0x000005).
 
Ensin tietenkin yritin käynnistää sovelluksen järjestelmänvalvojana sekä Windows XP:n ja Vistan yhteensopivuustilassa, mutta ei auttanut. Yritin poistaa sovelluksen mutta se vinkui että Pro Toolsista on toinen versio olemassa joka pitäisi ensin poistaa. Lopulta sain kuitenkin Pro Toolsin poistettua ja koitin asentaa uudestaan mutta ongelma ei kadonnut, ja asennuksen loppupäässä tuli myös virheilmoitus kun setup wizard asensi jotain InterLok ajureita:
The current Microsoft Windows version does not support this operation. ocurred in .CopyInf.cpp at line number:383 Other Error:10 Internal Operation :200
 
Ja tosiaan käytän Windows 7 64-bittistä versiota ja PT on mallia Pro Tools LE 7.4
 
Viimeksi olen ohjelmalla nauhoitellut noin vuosi sitten ja silloin se toimi aivan normaalisti mutta nyt on mennyt jokin vikaan.. Voisiko tämä nyt siis johtua Windows 7 päivityksistä tai jostain? Muilta keskustelupalstoilta kävi ilmi että Pro Tools ei oikein myöskään pelitä nimenomaan tuon 64-bittisen Windows 7:n kanssa.. jossain luki kans että Pro Toolsin toimintaa häiritsee Internet Explorer 8, jota minulla ei ole, ja jos on jotain Symantecin ohjelmia koneella, joita ei myöskään ole koneellani. Onko jollakin ollut tämä sama ongelma ja saanut sen selvitettyä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=218230