Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:s8na
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Big Muff -henkinen overdrive
Aika:03.07.2013 00:50   (muokattu 03.07.2013 00:52)
Arathon: Nykyisessä setissä ei varsinaisesti mitään vikaa ole, kiinnostaa vaan saada se yhdistelmä yhdessä paketissa. Omaperäisempi soundikin on aina plussaa, Monkey ja Muff kun ovat niin tyypilliset lajinsa edustajat. Ja palkkapäiväkin oli juuri joten..
 
Kiitoksia hyvistä ehdotuksista! Videoita katsellessa valaistuin, että mun ongelma fuzzien kanssa on niiden tapa korostaa keskialuetta turhan paljon. Lisäksi se yläpään särinä harmittaa välillä. Earthquakerin Hoofin soundi miellytti korvaa kovin, siinä onkin tuo shift-potikkaratkaisu aika hieno!

 
Futseja on vähän vaikea kuunnella nauhalta, ellei tiedä mitä mankkoja taustalla on. Hoofinkin sain joskus aikanaan aika kamalan kuuloiseksi vahvarin puhtaaseen kanavaan. Tää oli tosin se vanha kolminappinen malli josta taisi joku tärkeä säätö puuttua. Hyvä futsisoundi tosiaan on munkin mielestä vahvarin soundin ja funtsin turinan summa.
 
Fuzzketjussa oli muistaakseni mainittu muutama itsenäisesti toimiva futsi ja tuo musket taisi olla yksi niistä, Pharaoh fuzz taitaa olla toinen samanlainen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218027