Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollstro
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassosooloskaba 4 - äänestys
Aika:26.06.2013 14:07   (muokattu 26.06.2013 14:09)
1. pekezu: Aikamoiset hurinat alkuun. Soitto onkin sitten hienoa ja kuplivaa, aiheeseen sopivaa. Paikoitellen vähän karkailee, hieromalla ois varmaan tullut vähemmän vihreitä, jotka ei toisin mitenkään pilaa tätä. Saundi kohdallaan.
2. Thefish: nauhattoman mestari päästelee kunnolla. Aivan mahtavaa soittoa. Soolospotti on rouhee. Tuntuu että tässä ollaan kotivesissä, niin istuu makeesti.
3. gary field: hurjat huminat, saundi on kun mummon villasukan läpi vedetty ja kovin pinnassa. Soito sinällään ihan mainiota vaikka ideat on turhan vähissä.
4. JudeJude: Saundi ei istu tähän, yhtään, kontra ilmeisesti. Peittää alleen taustan, mikä on lähes kaikkien ongelma tässä skabassa.
5. J.Hollström: Heti soololla alkuun, mitä sitä turhaan komppailemaan. Melekosta pilitystä paikoin, ja taas ihan liian pinnassa.
7. 2541: Jeah, nyt on makee alku. Lepää ja pöpöttää niinkun pitää parhaissa paikoissa. Huonoimillaan ideat on vähissä ja onhan tääkin tosi pintaan miksattu. Lopussa paranee kun ukko lämpenee.
8. Esa H: Ou nou, onks toi basso ihan epiksessä? On se. Camel mies karkasi omille poluilleen heti merkistä. Bändin liideri tuskin kutsuu takasin.
9. Johannes_t: tirisee alkuun, eli maadotusjuttuja? Hyviä likkejä ja hyvin soitettu, liian pintaan miksattu tämäkin. Komee Pohjola-droppi loppuun.
10. kariffi: miksaus paremmin kohdallaan! Kiva kuunnella noiden jyräävien vetojen jälkeen. Saundi istuu. Sujuvaa soittoa, selkeetä teemaa en tästä löytänyt, mikä onkin se todellinen kompastuskivi
11. Hulkster: liian pinnassa. tukkonen saundi, peittää alleen ton hienon taustan. Punainen lanka puuttuu soitosta, enemminkin soittelua tämä.
12. Etvi: Mukava alku, erilainen. Hyvää ideaa saundissa ja soitossakin. Ei kanna ihan koko aikaa jämäkästi niinkun alku antaa odottaa.
13. Raaku: Tässäkin hieno alku. Soolo lähtee heti kärkeen, ajatusta mukana. Nauhaton istuu tähän. Kaks minuuttia on pitkä aika pitää soololla homma pinnassa.
 
Pisteet:
Fisu 6
Pekezu 1
2541: 1
Johannes 1
Raakku 1
 
Lähes kaikille:
- miksatakaa kuuntelemalla kokonaisuutta, nyt se oli 2/3:lla pielessä
- Miettikää edes joku idea sooloon, jengi vetää suu auki silmät kiinni skaala; jos ei pysty pipeltämään mielekästä sooloa koko aikaa niin voihan sitä kompatakin
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=217682