Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JGroover
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Porter & Davies BC2 ja Gigster
Aika:25.06.2013 10:51
No niin. BC2 testattu ja joka euron arvoiseksi todettu!
 
Mukana tuli siis jakkaran istuinosa jossa moottori sisällä ja "keskusyksikkö", joka on kiinteästi pienessä flight casessa, virtapiuha ja speakon keskusyksikön ja istuinosan väliin. Eli lisäksi vaatii istuinosalle jalan, basarin mikin ja piuhan.
 
Laite on ihan uskomattoman tarkka ja eroaa kyllä muista vastaavista tosi tuntuvasti. Ihan pienetkin nyanssien vaihtelut toistuu todella tarkasti ja latenssia ei todellakaan ole. Herkkyyttä, taajuuksien keräilyä ja vaikutuksen voimakkuutta voi vielä itse säätää haluamansa mukaan ja teho ei varmana lopu kesken! :) Keskusyksiköstä saa vetää piuhat omaan miksiin ja pa:han. Käytöstä sen verran, että esim. nuijan hautaaminen tai hautaamattomuus ja niistä johtuva lyhyempi tai pidempi sointi tuntuu toistuvan tosi selvästi. Lisäksi toi paljastaa todella selkeesti epätaimin ja muut röpellykset. Kaiken kaikkiaan tuolla soittaessa pysyy niin hereillä kaikesta mikä liittyy basarin soittoon, että ainakin meikälle aivan loistava hankinta. Voisin kuvitella, että sähkisten kanssa tuosta on vieläkin enemmän apua. Viikonloppuna sitten livenä testaileen. Mahtavuutta. :)
 
Porter & Davies -pajasta sen verran, että on todella mukava brittiläinen muutaman äijän paja. Homma toimii ja palvelu on laadukasta. Ei voi muuta kun suositella.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=217357