Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:estorm
Alue:Bänditoiminta
Aihe:YleX - Lähetä demopiisi
Aika:20.06.2013 10:56
Objectif Lune: Millaista palautetta sä haluat? Jos pistät biisin jakoon (SC, BC, Tube tms.), soittokertojen ja spontaanien kehujen (joita joka tapauksessa tulee vähän, koska ihmiset on arkoja antamaan sitä vaikka tykkäisivät) määrä, ja se saatko seuraajia, on varminta palautetta siitä, että jokin hyvin oleellinen menee oikein tai ihan metsään. Kaverit on siitä huonoja, että ne yleensä haluaa tykätä sun musasta, mutta on epätodennäköistä, että musiikkimaut osuu just yksiin.
 
Jep, tuo on hyvä mittari että montako pyöräytystä piisillä on Youtubessa. Kertoo aika suoraan missä mennään, selkeällä numerolla.
 
Palautetta mitä halusin oli että miltä tuo kuulostaa sellaisen korvaan, joka noita arvioi työkseen. En tiedä sitten saako sitten kovinkaan rakentavaa palautetta mitä vois hyödyntää. Tosin noita piisejä tehdessä ole tullu mietittyä että mihin laariin ne pitäis ujuttaa vaan lätylle on laiteltu mitä kynästä lähtee.
 
Lähettelin demoa muutamalle lafkalle kysyen palautetta mikäli tämä EP ei juuri nyt kiinnosta. Jotkut saattavat jonku palautteen murusen antaakin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=217527