Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pannarifani
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Putkivahvistimen teho laskee kesken soiton ja kohinaa
Aika:16.06.2013 13:43
Terves!
 
No nyt kun aiheesta on lähes vuosi kulunut niin voi tällaisen tilannepäivityksen laittaa.
 
Vuosi sitten kirjoittamani ongelmat vähenivät käytön myötä. Liekkö sisäänajoa vaiko jotain korvien välissä, en tiedä. Putkiremppa tehtiin siinä vaiheessa kun yksi pääteputkista päätti ryhtyä mikrofoniseksi. Kaik on nyt niinkuin oletettavasti kuuluukin.
 
Jokin pieni ominaispörinä laitteesta kumminkin löytyy, riippumatta siitä missä asennossa numiskuukkelit ovat. Ei todellakaan häiritsevän laatuinen, soiton allehan se peittyy joka tapauksessa. Harkitsin ostavani jonkin gaten looppiin jos käy turhan häiritseväksi.
 
Ja sitten tämä "tehojen tippuminen". No se nyt katosi aivan muuten vaan. Liekkö talon sähköissä ollut häiriötä, mysteeriksi se jäi enkä puoleen vuoteen ole muistanut koko episodia. Huolestun uudestaan siinä vaiheessa jos ongelma ilmenee uudestaan.
 
Sitten noin muuten vaan pientä arviota Voxista tähän: Maukas peli! Erityisesti tykkään etuvahvistimen luiontaisesta overdrivesta vähän kovempaa tuutatessa. Lempiratkaisuni tällä hetkellä on että reititän ABY-pedaalilla kitaran signaalin molempiin kanaviin, niin että cleanissa on gainia (volume siinä taitaa lukea) noin puoliväliin ja Top Boostissa n. vartin verran. Täyteläiset cleanit pienellä reunalla joka toimii TODELLA hyvin omasta mielestäni. Jos haluaa Voxin omaa säröä lisää kehiin niin paras ratkaisu liene joku cleanboost (itse käytän Seymour Duncanin Pickup Boosteria, siitä löytyy hönkää ;)) eteen joka tuo vahvistimesta sitä täyttä itseään. Tuon setupin jälkeen hävettää käyttää säröpedaaleja; alamiddlet tuppaa usein väljähtämään.
 
Eli voin sanoa olevani tyytyväinen ostokseeni. Paino tuo kyllä miinusta, mutta on se sen arvoista. Eikös sitä sanota että hyvä soundi painaa...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211401