Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:metalglory
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Levykauppa Äx avaa kaksi myymälää kesäkuussa
Aika:14.06.2013 13:05
Tiedote, vapaa julkaistavaksi heti.
 
Levykauppa Äx avaa kesäkuussa kaksi uutta myymälää Helsinkiin ja Lappeenrantaan. Näin syntyvä valtakunnallinen Äx-ryhmä haastaa K- ja S-ryhmät.
 
Levykauppa Äx jatkaa kasvuaan:
Liikevaihtomme ylitti viime vuonna 7 miljoonaa euroa, mutta en usko, että tulemme tekemään paljoakaan tulosta. Oleellista on, että kaikkien halukkaiden saatavilla on paljon levyjä. Sillä ne ovat parhaita vehkeitä, toteaa merkonomin koulutuksen saanut Levykauppa Äx:n toinen perustaja Jyri Lipponen.
 
Nyt Lappeenrantaan ja Helsinkiin avattavat uudet kaksi myymälää ovat entisten kahdeksan myymälän sekä verkkokaupan lisäksi ensi askelia kun X-ryhmä alkaa todenteolla haastamaan muita kirjaimiin perustuvia valtakunnalisia myymäläketjuja.
 
Isot toimijat ovat jättäneet pienempien artistien levyjä pois valikoimistaan, koska eivät saa niistä riittävästi tuottoa. Äänitteiden myynti on edelleen paras tapa varmistaa, että muusikot saavat edes
jonkinlaisen korvauksen työstään. Haluamme pitää edelleen mahdollisimman laajan valikoiman musiikkia kaikkien suomalaisten musiikin ystävien ulottuvilla. Musiikki on tehokkain tapa turmella nuorisoa ja mitä laajempi valikoima sen laajempi turmellus, Lipponen jatkaa.
 
Meillä on hyvät mahdollisuudet kilpailla K- ja S-ryhmien kanssa laajemminkin. Sillä samoin kuin K-ryhmällä, toimintamme perustuu vahvoille itsenäisille paikallisile kauppiaille. Ja toisaalta samoin
kuin S-ryhmä, Äx tullaan siirtämään asiakkaidensa omistukseen, kertoo Lipponen
 
Äx tulee seuraavan vuoden aikana muuttamaan myös nykyisen leimoihin perustuvan kanta-asiakasjärjestelmänsä sellaiseksi, että se voi paremmin kilpailla suositun S-bonus-järjestelmän kanssa. Leimat tullaan todennäköisesti nimeämään Rottadollareiksi ja Äx pyrkii siihen, että ne voitaisiin hyväksyä maksuvälineiksi muuallakin Suomessa.
 
Lappeenrannan Äx avataan 18.6 osoitteessa Kauppakatu 35. Kompassitorin noutopiste Helsingissä avataan kesäkuun loppuun mennessä.
 
Levykauppa Äx:llä on entuudestaan kaksi myymälää Helsingissä sekä myymälät Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa sekä Suomen suurin musiikin verkkokauppa. Levykauppa Äx:n liikevaihto tulee olemaan päättyvällä tilikaudella yli 7 milj. euroa ja se työliistää 35 henkeä. Levykauppa Äx on perustettu vuonna 1997 ja se on edelleen perustajiensa sekä henkilökunnan omistama.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=217765