Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ancci
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Oi, miten tuon soundin saisin? Neuvoja soundinmetsästäjille
Aika:01.06.2013 13:54   (muokattu 01.06.2013 13:56)
AngieRainbow: Metallica/Megadeath pedaali???
 
Tässä on hiljattain tullut kuunneltua/soiteltua teinivuosien idoleita ja nyt tarvis saada joku hyvä purkki, jolla näistä mun rokkivermeistä saisi metallimusiikkia ulos. Varsinkin Metallican Master of Puppets -levy on ollut nyt todella kova sana. Olen pari päivää veivannut Orion-biisiä, ja hitto kun on kova ralli.
 
En helvetissä halua ostaa mitään EMG, aktiivi keihäitä tai Mesaboogien metallimonstereita. Sen sijaan näihin ajoittaisiin metallihetkiin olisi kiva saada, joku hyvä pedaali, jolla saisi fiilisteltyä.
 
Olen ennenkin meinannut ostaa Suhrin Riot pedaalin metallimusiikin soittoon. Ideoita, kommentteja?
 
Hiton kova tuo "pääriffi", joka lähtee tuossa minuutin kohdalla: http://www.youtube.com/watch?v=-qYqi-EMErU
 
Edit: Heittäkää rölötys pois. Juzpella on hyvä idea tässä ketjussa.

 
Ihan mikä tahansa mistä lähtee gainia. Loppujenlopuksi se soittotatsi ratkaisee miltä kuullostaa. Jos soittaa voimakkaasti ja tiukasti kompit ronskilla otteella, niin pienemmälläkin särömäärällä saa muhkean Metallica -soundin ulos. Muhkeamman niin kuin esim jos soittaa suurella särömäärällä epätarkasti, liian kevyesti hutiloiden. Jämäkkä soittotatsi ja ei liikaa säröä on mun neuvo. Middlejä en lähtisi leikkaamaan. Ja tuo EMG kyllä kuullostaa osaamattoman käsissä helvetin paskalta. Metallissa se toimii jos soittaa tiukasti ja on kriittinen oman soittonsa suhteen. Se on aika anteeksiantamaton mikki.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=217543