Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Artemi
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Justin K. Broadrick (JESU / Godflesh)
Aika:30.05.2013 09:29
POST-METAL -YHTYE JESU KONSERTOI TAVASTIALLA
Ma 30.9.2013 Helsinki, Tavastia +JK Flesh (UK)
 
Godfleshista tutun Justin Broadrickin johtama Jesu palaa yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen Suomeen. Brittiläinen post-metal/shoegaze-yhtye sekä illan aloittava Broadrickin sooloprojekti JK Flesh nähdään Tavastialla maanantaina 30. syyskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 3. kesäkuuta.
 
Industrial-musiikin pioneeriyhtyeen Godfleshin hajottua 2000-luvun alussa bändin johtohahmo Justin Broadrick keskittyi uuteen kokoonpanoonsa Jesuun. Ensimmäisen ep-julkaisun jälkeen Broadrickin sooloprojektista trioksi laajentuneen yhtyeen kappaleet hakevat innoitusta post-metalista, doomista ja dronesta, mutta Jesun tuotannossa on runsaasti viittauksia myös shoegazeen ja elektroniseen ambient-musiikkiin.
 
Neljän studioalbuminsa ohella Jesulta on ilmestynyt myös useita ep-levyjä, remix-albumi sekä split-julkaisuja. Yhtyeen tuotantoa on julkaistu muun muassa Hydra Head- ja Caldo Verde -levymerkeillä, ja bändin viimeisin pitkäsoitto on vuonna 2011 ilmestynyt Ascension.
 
Tavastian-tapahtuma alkaa Justin Broadrickin sooloprojektin JK Fleshin konsertilla. Viime vuoden Roadburn-festivaaleilla ensiesiintymisensä suorittaneelta JK Fleshiltä julkaistiin keväällä 2012 myös industrial-vaikutteinen debyyttialbumi Posthuman.
 
Viimeksi Broadrick on konsertoinut Suomessa Godfleshin paluukiertueella syksyllä 2011. Jesun edellisvierailusta on puolestaan vierähtänyt jo yli kahdeksan vuotta: yhtye nähtiin keväällä 2005 täpötäydessä Nosturissa Isisin lämmittelijänä.
 
LIPUT:
Myyntiin ma 3.6.2013 klo 9.00
- Ennakkoon Tiketistä alk. 23,50 EUR
- Ovelta 24 EUR
 
urlwww.avalancheinc.co.uk/url_
urlhttp://justinkbroadrick.blogspot.com/url_
urlwww.tavastiaklubi.fi/url_
urlwww.fullsteam.fi/url_
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=159107