Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vanha_pieru
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Hyvä, kohtuuhintainen moniraitaäänitys?
Aika:26.05.2013 22:11
Tässä on nyt viimeisimmän kirjaukseni jälkeen päässyt käymään niin, että ostin Digitech RP355 -multiefektipedaalin lähimmästä soitinliikkeestä - eikä kaduta yhtään! Olisin joskus muutenkin jonkin multivekottimen hankkinut, joten miksipä ei sitten nyt? Siinähän tuli myös Cubase Le 5 -äänitysohjelma mukana, johon olen myös tyytyväinen. Niinkin on käynyt, että kun näitä efektejä kokeilee, niin suunnilleen aina tuppaa jonkinlaista biisintynkää sivutuotteena ilmaantumaan.
Bassolinjojakin oon tällä tehnyt, kun yksi näistä esiasennetuista efekteistä on bassosimulaatio, muistaakseni numero 46. Yllättävän paljon bassolta kuulostaa ainakin minun korvaani, kunhan pistää kaikki säädöt kybälle. Jotain rummutustakin tästä saa ulos, mutta en ole tähän puoleen vielä kovin perehtynyt, joten en tiedä kuinka monipuolinen se ominaisuus on.
Kosketinsoittimet tuntuu myös kuulostavan tämän Digitechin kautta äänitettäessä paremmilta kuin aiemmin, jolloin äänitin ne suoraan tietokoneen mikrofoniliitännästä. Oikeastaan jokseenkin kaiken mitä toivoin saavani, olen nyt saanut ennalta-asettamallani budjetilla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=217240