Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Koskettimet
Aihe:Are musicians getting too cheap to buy great synths?
Aika:26.05.2013 12:27
Krice: Mistä tiedät milloin ne hajoaa? Minusta on hassua, että soittajien pitäisi pitää yllä jotakin mystistä mojoa hintojen avulla ja maksaa itsensä kipeäksi. Mitä sitten jos soittaa halvalla virtuaalidigitaalisella syntikalla? Jokainen hankkikoon sellaisen soittimen kuin haluaa.
 
mistä tiedän milloin ne hajoaa? noh, yleensä sit kun ne ei enää toimi. dah! :D En mä oo puolella sanallakaan puolustanut mitään vintagevehkeiden älyttömiä hintoja. Kyllä muakin vituttaa että ne maksaa Suomessa ihan liikaa (siihen on toki syynä aika paljon ihan vain se, että niitä on Suomessa niin vähän). Mulle on ihan sama millä kukakin soittaa. Näiden modernien mallintavien yms. digivehkeiden kanssa on vaan kaikenlaisia pikku ongelmia (puhumattakaan siitä ettei niiden soundi ole samalla tavalla puhutteleva kuin vanhoissa analogeissa):
 
Itsellä on sekä digivehkeitä että analogiaa, ja siinä tapauksessa että noi digivehkeet hajoaa (lukuunottamatta jotain kevyttä kolvaamista vaativaa toimenpidettä) niiden korjaaminen on törkeän kallista - jos ylipäätään mahdollista; Esim. mallintavan va-synttyni (Alesis Ion) kyrvähtäessä käyttiksen tms. merkki/malli-spesifisen judanssin tiimoilta, merkkihuoltoa saa etsiä ulkomailta (jos on enää edes sielläkään - Alesishan on fuusioitunut Akain kanssa, enkä välttämättä löis rahojani vetoa sen puolesta että niillä hirveästi on mielenkiintoa alkaa fiksaamaan jotain melkein 10 vuotta vanhaa mallia).
 
Analogeihin sentään löytyy (useimmiten) varaosat ja korjausosaaminen ihan koto-SUomesta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=217459