Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MikkiHiiri
Alue:Bassot
Aihe:Opuksia
Aika:23.05.2013 11:16
Raaku: Mun piti tehä tämmönen ketju vähän aika sitten. Hyvä et joku muu sai aikaseks!
 
Bass Fitness
Tää sormiharjotuskirja ei varmasti uppoo kaikkiin, mut jos haluaa kehittää tekniikkaansa systemaattisesti ja huolellisesti suosittelen lämpimästi. Reenaa erityisesti vasuria, mutta haastetta saa molemmille käsille lisää varioimalla rytmiä, kaarituksia tai vaikkapa muuttamalla kasiosat kahdeks kuudekstoistaosaks. Huonona puolena on kvarttien puute, kirjassa ei oo ainuttakaan, mut muut intervallit tällä saa kuntoon. En suosittele kuitenkaan suurina päivittäisinä annoksina, sillä nää ei oo musikaalisia harjotuksia ja alkaa puuduttaan tietyn rajan jälkeen ja käy vasurille aika rankaks.

 
Onpa mukava nähdä, että joku suosittelee tätä just nyt. Puhaltelin nimittäin pölyt omasta opuksestani noin kuukausi sitten, ja jo nyt huomaa, että vasurin tekniikka on kehittynyt selvästi, sormien itsenäisyys. liikeratojen ekonomisuus yms. Annoit mukavasti lisämotivaatiota reenaamiseen, kiitos!
 
Omalta osaltani suositus: Gary Willis, Fingerboard Harmony. Tossa tulee walking-linjan kehittely, musan teoriaa sekä ennen kaikkea siten miten jutut voi otelaudalla nähdä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=217418