Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:SavuMakkara
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jackson rr24xt
Aika:22.05.2013 12:28
ruikku20: Ensimmäisen kerran näen, että joku uuden kitaran hankkija on käynyt jo testaamassa liikkeessä kitaroita. Hyvä hyvä :) En oo kyllä jäsenenäkään ollu kun sen pikkusen alle kaks vuotta, mutta mutta...
 
Niin, eiköhän kannata kattoa vielä torilta, josko lähellä sun asumaseutua ois joku kiinnostava yksilö. Siinä voit saada tuolla 600 sellasen kepakon joka on aikanaan maksanu 800-900 euroa. Tuosta sun mainitsemasta kitarasta ei ole mulla kokemusta.
 
E: Tässä vaikka yksi vaihtoehto torilta: http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=758069 vois lähteä juuri ja juuri tuohon sun hintahaarukkaan. Kiinteä talla ja 24 nauhaa, ja kyllä Les Paul -mallisella kitaralla voi soittaa heviä :)

 
Voisihan tuokin hommansa hoitaa ilman epäilystä, ja kuten sanoin ei sillä muodolla ole soundin kannalta mitään merkitystä. Tosin tulee porukalta sen verran hyvää palautetta kepistä että taidan käydä toistamiseen kokeilemassa vielä jaskaa (että olen nyt ihan varma ostoksestani). Ensimmäisellä testikerralla oli hyvinkin vakuuttava hintaansa nähden.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=217388