Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sepisti
Alue:Media ja viihde
Aihe:Parisuhteessa bändiin
Aika:13.05.2013 20:19
Anonymous-jazz: Miksi se pitää olla aina bändi ja musiikinkuluttajan suhde bändiin. Onhan se, että 1985 vuonnakin on sullottu studioon jotain sen ajan huippusoittajia randomina Madonnan äänityssessioissa. On sekin ollut bändi ja sitten se on hajonnut äänityssession jälkeen.
 
Niiden soittajien muodostanutta studiobändiä ei kuitenkaan lähes kukaan yksittäinen musiikinkuluttaja lähde jälkivuosina analysoimaan, että kyllä oli hyvä bändi Madonnalla sen ja sen biisin aikana kasassa. Vaan näille jotka tämän tiedostavat, niin ne kulloinkin käytetyt ja käytettävät studiomuusikot edustavat sitä lahjakkuutta, joka tuo sen oikean lopputuloksen äänitys kuin äänityssessiossa.
 
Yksittäinen musiikinkuluttaja ei vain tajua sitä, että musiikki ei ole bändi. Vaan musiikki on aina ollut olemassa. Mutta sitten kun lähdetään manipuloimaan kultteja (Michael Jackson) ja kulttibändejä, niin silloin on vain näitä kulttihahmoja, jotka muodostavat jonkun legendaarisen bändin/yhtyeen Beatles jne.
 
Mutta kyllähän se on totta, että ei joku Metallica ja sen kultti tehoaisi jos se olisi toteutettu tuolla studiosessio meiningillä, että joka sessiossa on eri soittajat ja keikoilla pyörii milloin kukakin random sessio/kiertuemuusikko. Koska tuolloin tuon kyseisen bändin kohderyhmällä ei enää riittäisi aivokapasiteetti kiinnittämään enää huomiota bändin tuottamaan kulttiin, kun olisi jo liian paljon sessio/kiertuemuusikoita pelissä sekoittamassa pakkaa.

 
Plussan arvoinen kirjoitus. Itse muistan kersana faijan älppäreitä kuunnellessa katsoneeni aina, että ketkä soitavat ko. levyllä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=217258