Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:PJS
Alue:Roots
Aihe:Haikeaa blues/folkvaikutteista räpellystä.
Aika:13.05.2013 17:05   (muokattu 13.05.2013 17:10)
Hei kivan kuulosta musaa. Tällaista mahtuu aina lisää maailmaan ja mun mielestä roots alue on ihan kelpo alue myös roots-musasta kumpaville roots-johdannaisille ns. "biisit edellä" kulkeville bändeille :D
 
Ootko miettinyt muuten, et ku mainitsit Iron&Winen, niin duunaisit vähän ko. herran ekojen levyn hengessä ihan vaan akkari+laulu pohjilta. Väitän että noi biisit sinänsä olis enemmän edukseen siten.
 
Keep up the good work! Biisien tekeminen on kuitenkin nastaa hommaa ja parhaimmillaan se itsestä tuntuva kehnomminkin toteutettu juttu voi innostaa jotain muuta vaikka tarttumaan kitaraan ja ns. jatkamaan perinnettä tai ehkä jopa viemään sitä eteenpäin.
 
BTW:
Myös allekirjoittanut vaikuttaa tollaisessa "roots-johdannaista" musaa duunaavassa poppoossa. Osa biiseistä on hyvinkin rootsia (sellaisessa The Band/Grateful Dead/Dylan/Young etc. meininkien 69-72 aikavälillä olevassa spiritissä) , osassa kuuluu ehkä vähän nykyaikasempaa vibaa tuotannossa...
 
https://soundcloud.com/skipzoneband (musaa)
https://facebook.com/skipzoneband (keikkakalenteri yms. keikkaillaan suht aktiivisesti stadissa joten kandee lähtee tsiigaamaan :D )
 
Koska joku alkaa kuitenkin urputtamaan: Demopalsta on, mut itse en laske itsejämme "demobändiksi" :D Ja mun mielestä täällä alueilla on muutenkin kiva kuulla minkätyyppistä musaa itse palstalaiset duunaa. Onks muulla jengeillä bändejä/projekteja? Vois kerää vitutuksen vähentämiseksi näin samaan ketjuun asioita, kuka tietää vaikka moisesta kumpuais esim. yhteiskeikkoja tms. kivaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=217284