Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kendotandem
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:HUOMENTA SUOMI!! UUTTA SUOMI RÄPPIÄ!!
Aika:13.05.2013 05:26
Kevin Tandu on uusi, suomalainen, nouseva tähti maamme musiikkitaivaalla. Tämä vasta 19-vuotias nuori räppäri on ehtinyt tehdä musiikkia jo kuutisen vuotta sekä olla aktiivisesti mukana järjestämässä nuorille erilaisia bileitä pääkaupunkiseudulla. Hän on syntynyt Afrikassa, Kongossa, mutta asunut lähes koko ikänsä Suomessa. Kevin haluaa musiikissaa yhdistää kulttuureita, omia juuriaan suomalaisuuteensa.
 
Kevin on nuoresta iästään huolimatta tullut tutuksi alan toimijoille päättäväisenä ja ahkerana tekijänä. Peräänantamattomuudesta Kevin on muodostanut itselleen toimintamantran: Älä anna periksi, jokainen mun kokema este, pettymys tai vastoinkäyminen on saanut mut yrittämään vielä enemmän ja vielä kovempaa.
 
Hän on harrastanut aktiivisesti fudista, mutta joutui jättämään unelmat ammattifutarin urasta valitessaan musiikin. Kevin julkaisi vuosi sitten biisin Kesäloma, jonka videota on YouTubessa katsottu jo lähes 340.000 kertaa.
 
Huomenta Suomi on Kevin Tandun ensimmäinen single. Tämä hyvän mielen kappale kertoo nuoren ihmisen elämästä tämän päivän Suomessa. Albumia työstetään paraikaa, se julkaistaan mahdollisesti jo syksyllä.
 
musavideon linkki katso!
http://www.youtube.com/watch?v=BCs-CW5z-Ww
 
Spotifyssa: http://www.smarturl.it/HuomentaSuomi
 
iTunes: http://www.smarturl.it/HuomentaSuomiItunes
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=217275