Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antti1
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Putkinuppia(käytettyä) 700-800e
Aika:07.05.2013 19:37
ancci: EMG:stä en kyllä luovu kun sen tuomasta mausteesta pidän. Tykkään sen ku se on niin vihanen ja armoton. Multilankkuihin en ajatellut tuhlata rahaa kun niillä en tee yhtään mitään. Boostipedaalista en tiedä, ainakin säröä kun lähtee tuosta Valvekingistä ihan tarpeeksi ilmankin.
 
Imo jotakuinkin samaa mieltä about kaikesta, en mä ainakaan JB:tä tilalle vaihtais. Se vasta kurja pökäle onkin. :D En myöskään käsitä mihin komppisoundiin tarvii mitään multsareita.
 
Mut jos Savege uppoaa, niin Blackmoresta saa kyllä lähes täysin identtisen surinan ulos. Ehdotan harkitsemaan sitä vakavasti. 5150 on vähän sinnepäin, mutta siinä on enempi se oma keskiäänijuttunsa kuitenkin ja paskat puhtaat. Framus Dragon on vähän tunkkainen, mutta se on helppo ja halpa modata vastaamaan Cobraa, joka on aikamoinen junttamörkö. Vähän jopa Recton kaltainen, mutta paljon napakampi bassontoistoltaan. Powerballin jättäisin listan ehdokkaista pois vaan sillä, että kaikki muut on imo sitä parempia. Modernimpaan metalliin VH100R varauksella, se hoitelee JCM800:n aluetta paremmin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=217203