Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ruikku20
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kielet irtoavat tallasta
Aika:06.05.2013 15:54   (muokattu 06.05.2013 16:01)
Vaikuttaisi olevan sama talla kuin omassa kitarassa eli Ibanez s570 ja tallana tällöin Zero resistance. Joskus mullakin varmaan pari kertaa lähti irti just noin. Nykyään aina kieltenvaihdon yhteydessä vaan työnnän kielen tallaan niin syvälle kuin menee, ja kiristän oikeastaan niin tiukalle, mitä tuommosella lyhyellä kuusiokoloavaimella saa. Ei olllut enää ongelmia.
 
Ootko varma, että se kieli tosiaan katkes juuri siihen ruuviin, vai oisko se sitteki niin, että siinä urassa on joku terävä kohta, johon se hankaa ja menee poikki?
 
Ei vaan nyt taisin käsittää, eli työnsit kielet aluksi nuihin kohtiin mihin nuolet osoittaa ja jotka on ympyröity? http://aijaa.com/P5Xbf3
 
Neuvo on kyllä edelleen sama. Eli työnnät vaan sinne koloon syvälle sen kielen ja kiristät mahollisimman tiukalle niin, ettei kuitenkaan mene tallasta kierteet! Näppituntumalla siis. Mutta kyllä sen tosi tiukalle uskaltaa vääntää ja pitäs kyllä sillon myös pysyä kiinni. Jos olit jo tehnyt näin, niin sitten onki hankalampi homma, enkä osaa enää auttaa :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=217170