Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dynning
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vaihtoehtoa putkinupille?
Aika:05.05.2013 15:44
jhlamm: No kemperille tulee itseltä ääni. Soundit ovat samalla makuasteella itselläkin ja ei ole tarvinnut pettyä missään kohtaa tuohon vehkeeseen. Käyttöliittymältään väittäisin tuon olevan hieman yksinkertaisempi kuin axe. Toki halutessaan axessa on enemmän säätömahdollisuuksia, mutta mielestäni riittävän hyvään pääsee kemperilläkin. Jos ikinä Turussa päin liikut niin tuota saa tulla vapaasti testailemaan, minä keitän kahvit sinä tuot pullaa ;)
 
Jos soundien puolesta miettii, niin kyllähän tuolta saa melko lailla samanlaiset soundit kuin monessa nauhoituksessa on. Ainakin Keith Merrow (lamb of godin fanina saatat jopa tykätäkin) on jakanut osan nauhoittelusaundeistaan suoraan kemperin käyttäjille. Ovat melko raskaita ja napakoita omasta mielestäni.

 
Kiitoksia vastauksesta! Pidetään kahvitarjous mielessä! :) Tosiaan itsellä oli tuossa pod hd:ssa se ongelma että saundit kuulosti kotisoitossa pirun hyvältä, mutta treenikäytössä saundi oli sellaista muhjua ettei saanut mitään selvää. Takana oli kyllä nappi studio ja livekäyttöön, mutta muistaakseni live-kytkennällä saundi oli jotain ihan hirveää. Myin laitteen muutaman viikon kiroilun jälkeen pois, koska koko ajan oli joku päin persettä.
 
Onko sulla kemperistä tuo vahvistimella oleva versio vai pelkkä etuaste?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=217144