Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:gemisti
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Pedaalikoteloiden maalaus
Aika:05.05.2013 01:48
vilpor79: Mites ootko ajanut suoraan 2k maalin tohon märän primerin päälle, vai antanut kuivua välissä tai hiontaa tai jotain? Entäs miten toi maalikynällä/pienoismallimaalilla päälle vetäminen? Eli pitäskö siihen vetää lakka myös ton 2k maalin päälle vai ihan vaan maalikynällä suoraan maalin päälle?
 
Tuo mun käyttämä primeri kuivuu todella nopeasti, eikä sitä vedetä kuin ohut harso, joten juu, olen antanut hetken kuivua ja vetänyt vasta sitten seuraavan kerroksen.
 
Primerille en ole tehnyt ruiskuttamisen jälkeen mitään, yleensä vetänyt seuraavan kerroksen päälle heti kun on ollut tarpeeksi kuiva. Eli ei ainakaan tässä käytössä tarvitse hioa ennen seuraavaa kerrosta.
 
Maalikynämeiningit olen vetänyt viimeisen lakkakerroksen päälle, mun käytössä eivät ole kuluneet itsekseen pois. Tietenkin kestävämpi lopputulos tulee jos vetää tekstit viimeisen lakan alle, mutta en ole nähnyt siihen tarvetta. Mittailen ja poraan kotelot vasta maalauksen jälkeen, joten tekstien asemointi on helpompaa vasta kun reiät ym ovat valmiina/kohdallaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=217129