Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpekkanen
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Jeff Hanneman R.I.P.
Aika:04.05.2013 11:41
Ihan vain tiedoksi,että maksa ei ole ihan ensimmäinen sisuskalu joka sanoo sopimuksen irti viinanjuonnista. Sitä ennen tuhoutuu jo munuaiset ja haima. Jos alkoholilla meinaa tappaa itsensä niin siinä on muutenkin niin huonossa kunnossa loppuvaiheessa että minkäänlainen soittaminen ei onnistu tai mikään muukaan. Kaveri kuoli kuitenkin ihan sairaalassa,eikä missän spurgu kämpillä.
Varmastikkaan alkoholi ei ole ollut hyväksi kaikkien muiden lääkkeiden kanssa mitä hän on joutunut syömään,mutta kuolin syyksi en kaljan juontia kyllä usko.
 
Itsellä on krooninen maksatulehdus ,että on jotain tietoa asiasta ja syövän takia joudun syömään erittäin voimakkaita lääkkeitä. Silti olen ollut hengissä 4 vuotta kun syöpä on nujerrettu ja joudun vieläkin syömään kovia lääkkeitä. Jos tässä meinaisin itseni tapattaa juomalla niin se tuskin onnistuisi siinä ajassa missä Jeff sai sen hämähäkinpureman eli 2011. Kahdessa vuodessa se ei onnistu. Toki siinä voi saada haimatulehduksen ja ehkä itse maksatulehduksen takia maksakirroosin(eli maksasyövän),mutta on aika epätodennäköistä että siinäkään tapauksessa henki lähtisi kahdessa vuodessa. Sairaalassa tuskin alkoholi juomia juo kukaan ,edes amerikassa.
 
Oikeasti harmi,että hyvä muusiikko lähti. Toivoisin että puheet jostain kaljan kittaamisesta olisivat miehen tappaneet loppuisivat.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=217115