Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:juki
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uudet elementit kaappiin
Aika:29.04.2013 20:14   (muokattu 29.04.2013 20:22)
nakedzen: Roudarinteippiä siihen keskiön eteen kankaaseen kiinni keikkakäytössä, kuten jo ehdotettiin?
 
Tummempaa kaiutinta jos haluaa, niin Swamp Thang Eminenceltä varmaan markkinoiden tummasoundisin. Tai sitten vaan tunget eq-pedaalin ennen nuppia josta leikkaa yläpäätä pois.

 
Suuntaavuusjipoilla lähtisin itsekin liikenteeseen. Halpaa ja helppoa..
 
Sitten treenisolosuhteiden modaaminen keikkaolosuhteiden suuntaan (kaapin nosto nilkoista korville/tilttaus) ja tone imellyttäväksi siellä.
 
Takaa avoin kaappi vähenetää myöskin suuntaavuutta eikä takalevyä välttämättä tarvi (kannata) kokonaan poistaa, kokeilee myös raottamista niin alakerta tukevoituu ja avautuu a la THD slot port suuntaan. Ympärisäteilevässä on toki oma lisämiinansa akustiikan/sijoittelun huomioimisten suhteen, jos näissä tekijöissä on kovasti häikkää niin menee ojasta allikkoon.
 
Jos ei kitaran ja vahvariin väliin halua palikoita niin EQ pedaali efektilooppiin (eikös noissa reissue SL plexeissä ole moinen..) leikkaamaan hiukan ongelmakohtaa.
 
Toisena equuttamiskeinona tehojarru vahvarin ja kaapin väliin, jotka monesti luontaisesti ottavat hiukan yläkertaa pois, jotkut omaavat omia EQ optioitakin ja lisäksi vahvarin oman EQ:n toiminta tehostuu sekin kun voi avata volahanikoita hiukan enemmän.
 
E. typos..
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=217010