Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Arkka
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Boss luuppipedaalit?
Aika:16.04.2013 15:03   (muokattu 16.04.2013 15:12)
hallu: Sitä vaan ihmettelen, että nämä luuppimasiinat eivät kovin paljoa näytä täällä muusikoiden netissä kiinnittävän huomiota??? ehkä kitarsitien laajat rintamat eivät vielä ole löytäneet näitä?
 
Ennen ku ostin luupperin pari vuotta sitten, aattelin, että ne on lähinnä sellaseen outoilumusaan sopivia. Sitten ku avautu se hyöty reenatessa ja ennenkaikkea keksiessä biisi-ideoita, on luupperi ollut lähes päivittäisessä käytössä.
 
Meikä reenaa monesti niin, että arvon sointukierron satunnaislukugeneraattorilla (tiedän.. perverssiä), soittelen soinnut sisään ja sooloilen siihen päälle. Monta biisi-ideaa on lähtenyt tästä. Toki tätä voi tehdä dawillakin mutta mulle se hienous on just siinä luuppipedaalin workflowssa. Plus että sillä ei pääse mnettiin..
 
e: niin ja lisätään vielä, että mulle RC-3 toimii kuin unelma kun ei tarvi luuppeja vaihtaa lennosta. Ainoo mitä muuttasin olis se, että wavit olis yhdessä kansiossa, niin vois vetää dawiin suorilta. Tai ehkä jossian daweissa voi vetää kansioineen, mutta 10 vuotta vanhassa Cubasessa ei :) Hmm.. tätä kirjottaessa tuli kyl mieleen, että onnistuiskohan tuo kansioden sisällön siirtäminen alikansioon jollain komennolla windowssissakin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=216758