Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jappo121
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Boss luuppipedaalit?
Aika:16.04.2013 13:12
Eilen pohdin niitä luuppien keskinäistä pituutta, ja kokeilin kaikkea ja luin ohjekirjaa (ei tullut suomenkielistä eikä edes bossin sivuilta löytynyt!?!?!) ja vähän netistäkin selvitin, niin kyllä se vain luupin ensimmäinen kerros määrittää sen luupin enimmäispituuden.
 
Latasin aparaatin ohjekirjan, eikä siellä tosiaan mainittu erimittaisia looppeja. RC-50:ssä toiminnon nimi on muistaakseni "Loop Sync", eli kun sen ottaa pois päältä, looppi voi olla minkä mittainen vain.
 
Boss RC-50 kaiketi sitten korjaisi tämänkin puolen asiasta, mutta se on muutenkin jo astetta monipuolisempi kuin tämä ja tuntui itselleni (ja tuntuu edelleen) vähän liioitetulta.
 
Nälkä kasvaa syödessä. Itsekin aloitin RC-2:lla ja päädyin RC-50:iin...
Tosin nyt molemmat on myyty pois...
 
Tietenkin tuohon voisi hankkia yhden tai kaksi luupperia rinnalle, mutta ei sellaisessa ole järkeä koska RC-50 tulisi halvemmaksi ja tarjoasisi jo lisäominaisuuksia kolmeenkin luupperiin verrattuna.
 
Eipä (mielestäni,huom!) kannata ostaa montaa eri loopperia ellei niitä voi midin avulla synkata toisiinsa ja RC-30 se ei taida onnistua. Mikäli uutta hankit, suosittelisin RC-300. Siinä on kaikki ja paljon muutakin. RC-50 saa joskus kohtuuhintaan mnetin torilta, mutta uutena en ostaisi ellei ole jokin poistodiili liikkeessä.
 
Itselläni oli aikoinaan Boss GT-10b + GT6b + RC-50 + 2 x FS-6 kytkettynä midillä toisiinsa.(FS-6 = lisäpedaalit) Olihan siinä hetkeksi säätämistä ja polkimia oli kuin kirkkourkurilla, mutta kyllähän sillä läjällä sai välillä mukavaa tulosta aikaiseksi. En käyttänyt talletettuja looppeja, vaan soitin ja tallensin biisin "lennosta". Haastavaa mutta opettavaista. Nykyään biisisuunnitteluun riittää meikäläiselle GT-10b:n 40sek. looppi.
 
RC-300 olisi kiva testata, mutta ei uskalla... Voi iskeä GAS.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=216758