Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sir Henry
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Kauko Käyhkö
Aika:11.04.2013 11:29
Ettei vaan tosta "käykö keuhko" jutusta jäisi se käsite, että jotenkin halveeraisin näitä entisaikojen vetäjiä, totean, että mahtavia laulajia lähes kaikki, K Kähkön yksi hienoinpia tässä.http://www.youtube.com/watch?v=ntT4ZhTtsYk
 
Nuorena bassonomistajana tossa 1973 ollessani yhden solistin bändissä, olimme, olisko ollut taammi-helmikuuta, Aitoon Honkalassa keikalla, ja takahuoneeseen pölähti iäkäs mies kitarapussi selässä, Tapio Rautavaara.
 
Rautavaara tokaisi, että jos sopii nuorelle orkesterille, niin saisiko säestyksen esiintymisen aluksi Kulkurin valssiin, se jälkeen esiintyy vaan mies ja kitara.
 
Niin mentiin lauteille, valssi ilman sointulappuja tosta vaan meni aivan päin helvettiä, bassolla varmaan ensimmäinen ja viimeinen ääni oli oikein. Kun Rautavaara lopetti esiintymisen, ja tuli takahuoneeseen, taitaja tokaisi kiitokset säestyksestä ja hetken kuluttua mies ja kitara olivat lähteneet....
 
Jälkeenpäin tätä tapahtumaa olen usein miettinyt, varsinkin kun vuosien myötä ymmärsin, kuinka suurta taiteilijaa olin kompannut, huonosti, väärällä asenteella, päin helvettiä, hionolla uudella Fenderin Jatsibassolla + uutukaisella Fenderin vahvistinkovaäänisyhdistelmällä, sellaisella rantasaunan kokoisella, mitä monet kadehtivat.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=216598