Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Bajateleen häiriösuojaus toistamiseen?
Aika:08.04.2013 12:55
aristoteles666: hallu, ei se tule auttamaan, ne mikit on mikä poimii häiriön, sun pitäisi kääriä ne mikit folioon, täysin.
eikä ne sittenkään olisi täysin hiljaisia.

 
Ei niiden tarvitse olla täysin hiljaisia, tiedän että sinkulat pörisee. Mulla on ollut strato kolmisenkymmentä vuotta enkä oleta kitaran vaimenevan täysin. Mutta onko niin, että häiriösuojauksesta ei ole mitään apua tai että apu on niin marginaalinen ettei siihen kannata ryhtyä?
 
Toinen vaihtoehto en että en vain piittaa siitä (ei sekään ongelma ole) tai sitten vien ammattilaiselle operoitavaksi sen kitaran. Tai sitten vaihdan siihen häiriöttömät mikrofonit. Häiriöttömiin mikkeihin suhtaudun vähän varauksella, koska nähdäkseni ne eivät soundaa ihan samoilta kuin nämä bajan orginaalit joiden soinnista pidän. Ainakin amerikan deluxessa, jossa on fenderin omat häiriöttömät, oli sointi rinnakkain testattuna selkeästi tummempi. Siitä päättelin että häiriöttömät mikit merkitsevät kompromissia soundissa ja pohdiskelin olisiko häiriösuojauksesta edes vähän apua.
 
Nyt näyttää siltä että joidenkin mielestä se voisi hiukan auttaa, mutta sinä ainakin olet viestittänyt ettei se auta. Viimeksi kun sitä yritin niin sain aikaiseksi vain lisää häiriöitä, mutta oletan sen johtuneen siitä että tein työn huonosti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=216595