Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aivokuolio
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Pää Kii
Aika:02.04.2013 18:18
Booombox:
Toi debyyttilevy on kyllä erittäin hyvä ja genreensä jopa melko monipuolinen. Sanoitukset bändillä myös omasta mielestäni tosi hyviä ja hienosti toteutettuja. Oli kyseessä sitten tollaset hupailut kuten Paskahousun paluu tai sitten oikeasti melko ahdistava Tuhoava voima.

 
Jep, hyvä nippu aivan saatanan hyviä biisejä ja nimenomaan hieman kuuntelijaystävällisempää kamaa kuin Bergmanin aikaisemmat bändit. Ei maailmaa mullistavaa mutta erittäin tervetullut tuulahdus etenkin tähän mainstreamimpaan kenttään maassa jossa esillä ovat pääasiassa ylidramaattiset akat ja typerän näköset heviäijät. Ohan täällä yleensä ottaen ihan saatanan aneeminen ja ankea meininki jos seuraa esim. myyntilistoja. Tämä mainittu hypekin on varmasti on seurausta siitä että tämmöselle rokille on ollu tarvetta ja tilausta jo pidemmän aikaa ja tämän bändin suhteen tähdet oli taivaalla kohdillaan.
 
Helvetin hyviä bändejä tuolla pinnan alla kuhii jatkuvasti eikä minusta haittaa yhtään että saadaan tätä vaihtoehtosempaa kamaa esille kaikenmaailman "rock on kuollut"-valittajille.
 
Tämä Nybergin PUNK KOHU Ö Ö lähinnä naurattaa. Ohan se saatanan vakava asia tuo televisio.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=213754