Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Minkälainen laite on overdrive?
Aika:31.03.2013 11:28
Gabe: Eli kaiketi aika perinteinen fuzzi olisi haussa. Pitää hieman testailla erilaisia purkkeja jotta tästä saa paremman käsityksen.
 
Se on niin perin hankalaa, tuo fuzzi-politiikka.. Jollekulle se "perinteinen" on joku klippausdiodeilla toteutettu, jollekulle taas trankuilla, tai jopa operaatiovahvistinpohjainen. Sitten on ne joille ei oikein maistu mikään noista simppeleistä, vaan tarvitaan futsiloota jossa on "riittävästi" säädettäviä parametreja.
Ja loppupelissä se "paras" futsi on kuitenkin siitä äänentoistoketjusta ja soittajan omista mieltymyksistä kiinni. Jos vaikka minä mainostaisin sulle, että "Kyllä se kaikkein paras on 80-luvun alkupuolen PE-lehdessä (Practical Electronics) julkaistu PE Smooth Fuzz.."
No, eipä mittää, kyllähän se hyvä on. Oot vaan vähän etäällä, meillä olis mm. tuollanen tuolla studiolla, tai parikin, aikoinaan tuli tehtyä. Tai sitten International Musician & Recording World -lehden IMRW Squarer vois olla hyvä. Sellainen "kanttiaaltomuotoilija". Tai... (tähän loputonta listaa..)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=216454