Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Aki
Alue:Bassot
Aihe:Sähköinen pystybasso..
Aika:30.03.2013 03:55   (muokattu 30.03.2013 03:57)
Eri sähkökontrissa toimii mun mielestä aika erilaiset kielet. Mulla on Ergo ( http://ergoinstruments.com/ ) ja kaverilla Palatino ( http://www.millbrook.fi/tuotteet.ph … tekoodi=PSI-VE-500&tuoteryhma_id=24 ). Ergossa ei ole itsessään kontran runkosoundia lainkaan joten koppa ja tila pitää ottaa erillisestä efektistä, kun taas Palatinon mikkiä hieman modaamalla siitä sai ihan pätevänkuuloisen linjasoundin joka muistuttaa jotakuinkin kontakti- tai lähimikitettyä akustista kontraa. Siksi Ergossa toimii lyhytsoundiset tai hyvin käytetyt kielet paremmin, kun taas Palatino tuntui soivan luontevammin myös vähän soivemmillakin kielillä.
 
Mulla on sähköbassolla opittu tatsi, joten käytän Ergossa hyvin kevyitä kieliä. Corellit (370M?) ollu kiinni pari vuotta, ja ainoana miinuksena E-kieli on nykyään soinniltaan paljon tummempi kuin muut.
 
Edit: Hulvattoman hauska sähkökontralla on kyllä soitella! Muutamiakin keikkapyyntöjä on tullut ihan vain sen takia. Ja hääkeikkojen tanssisetti saa ihan uutta ilmettä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=208553