Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Danko
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Ostoslistaa ja budjettia rap-studioon.
Aika:26.03.2013 20:47
TomiTee: Hmm nykypäivänä usb ja firewire liitännöis eroa?
 
sikäli, et fw alkaa olemaan ns. discontinued-osastoa; os x -puoli keskittyy näillä näkymin thunderboltiin ja win-leiri usb3:en tulevaisuudessa. toisaalta adaptereita tulee olemaan saatavilla niin kauan kuin fw-laitteita valmistetaan ja niiden ajurit pysyvät ajan tasalla.
 
Kuulokkeista. Beyerdynamicil olis TD 990 tarjoukses 149, eli halvempi kuin TD880 ja TD770 joka siis nyt käytössä. 880 on kuulemma parempi kuin 990? Ota ny selvää. Pro malleista.
 
ensinnäkin se malli on DT ja toisekseen mihin käyttöön on tulossa? eiku tuollahan se sanottiinkin, "äänittämiseen". 770 on suljetut, 880 puoliavoimet ja 990 avoimet. jos taustoja joutuu hirveästi luukuttamaan, kallistuisin suljettujen puoleen (niinkuin Senkun HD25 Mikaelin listassa. mulla on kokemusta vaan HD25 Basic Edition -mallista, jonka 150cm johto ainakin rajoittaa vähän käyttömukavuutta - jos ei jatkojohdon liitintä laita vaikka taskuun, se jää roikkumaan just siihen korkeuteen ettei ihan ylety lattialle. toinen asia on et korvatyynyt jää painamaan korvalehtiä, kun ainakin 5v omistamieni DT770 Pro -kupit peittää korvat kokonaan). tuohon en ainakaan kuule omaa ääntä luurit päässä. Vai skilssien puutetta? voin sanoa, että koitapa avata sitä laulukanavaa myös kuulokekuunteluun.
 
Mites monitoreiksi nuo foorumeilla paljon puhutut equalaattorit D5
 
tuota toista ketjua lukeneena jäi vähän sellainen maku, et samaan hintaan saa kyllä enemmänkin bang for the buckia.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=216360