Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vihtimania
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Rocksmith
Aika:21.03.2013 07:29
niemepet: Nyt yhden päivän tätä "kitarakaraokea" testanneena voin sanoa että oli hyvä ostos. Varmaan tulee harjoiteltua tällä joka päivä. Tietysti biisilistan toivon suurenevan tulevaisuudessa massiiviseksi ja josko sieltä tulisi suomalaisiakin biisejä - kuten Singstarissa. Ja elämäni ensimmäisen keikkanikin soitin. Väki tuntui ihan tykkäävän. Kannustavaa porukkaa, kun pyysivät vielä Encoren ;-)
 
Jos jotain huonoa tästä sanoo, niin latausajat ovat aika pitkät (mutta niissä pääsee hyvin lepäileen) ja kitaraa viritetään joka välissä (tosin ymmärrän sen että kitaran pitää olla vireessä, jos yritetään tutkailla soittaako kaveri oikein).
 
Kaiken kaikkiaan, suosittelen lämpimästi! Ei ainakaan tule kinaa bändikavereiden kanssa siitä mitä soitetaan ja koska...

 
Jonkun verran nyt olen renkutellut tuota peliä, sen verran ominaisuuksista, kun pääsee master mode tasolle, voi soittaa ulkomuistista biisin, harmikseni huomattiin että tämä ominaisuus ei toimi kaksinpelissä vaikka molemmilla käyttäjillä olisi kyseisestä biisistä master mode mahdollisuus.
 
Siitähän tuo on hyvä, että on suhteellisen edullinen "opettaja" bassolle ja kitaralle, tulee sitä näppituntumaa kivasti.
 
Onpahan helpompi aloittaa soittaminen nuottikirjasta ja biisiä kuuntelemalla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=211580