Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Voiko etuasteputkien kunto vaikuttaa potikoiden toimintaan?
Aika:20.03.2013 15:48
aristoteles666: juu, toi kiinnostaa millä on voideltu, ja ehkä vielä enemmän miksi?
jos potikka rahisee vähän, siiihen auttaa yleensä aina että pyörittelee pari minuuttia sitä äärilaidasta toiseen, ja vahvistimessa jos vähän rutisee, ei sekään haittaa pahemmin kun ei niitä yleensä kauheasti pyöritellä.
kitaran volapotikassa ongelma on jo ärsyttävämpi, saati wah pedaalissa.
mutta potikoihin saa laittaa ainoastaan, nyt on muistikatko, oliko se joku prf tiu diu diu, selektroniikkaliikkeistä saatava juuri potikoille tehty aine , ruskea spray pullo, mulla on tuolla ylä kaapissa, mutta en nyt jaksa lähteä etsimään sitä.
mutta se on ainoa mitä potikoihin saa työntää.

 
Joo, juuri sillä samalla aineella voitelin ne. Siis se ruskea pullo jonka nimeä en nyt muista olisko ollut joku prf 78-7 tms, mutta ruskea pullo joo ja Partcolta sanoivat että on juurikin potikoita verten tehty aine.
 
Rutinoiden poistamiseksi voitelin ja rutinat poistuivatkin. Tämä kuvailemani vika ei oikein vaikuttanut rutinalta vaan signaali katkesi tietyssä potikan asennossa ja tuli takaisin kuin taikaiskusta eikä ole rutissut sittemmin. Kunhan vaan mietiskeli, että voiko kyse olla putkesta, mutta ei nyt sitten vissiin voi.
 
Täytyy seurailla josko vika ilmenee uudelleen tai alkaa toistua niin k˙ttää korjattavana tuon koko purkin (siellähän voi periaatteessa mikä vaan komponentti piiputtaa jos se ei sitten se potikka itse ole).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=216271