Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Astetta erikoisempi Explorer.. Kommentteja?
Aika:20.03.2013 08:34
No ottamatta sinällään kantaa kenenkään kitaramieltymyksiin. Kyllähän kuitnekin valmistajan kannalta on paljon eroa sillä, että modataanko pikkuisen jotakin tuotantomallia asiakkaan toiveisiin, vai tehdäänkö täysin uniikki kitara jolloin se koko tuotantolinja pitää muovata sitä yhtä kitarayksilöä varten tai vaihtoehtoisesti joku mestari viilailee sen alusta loppuun käsin.
 
Se jolla on pelimerkkejä voi teettää mitä tahansa, mutta tavanomainen ratkaisu lienee meille muille tehdä itse tai pyytää kaveria tekemään tai yhdistellä erituotantotapoja ja säästää jokaisessa prosessin vaiheessa minkä pystyy niin saa varmasti uniikin kitaran, mutta eri asia on sitten se onko se hyvä.
 
Kaikkein edullisin, varmin ja kustannustehokkain tapa on viilata niitä omia mieltymyksiä. Etsii jonkun tuotantomallin, joka on kaikkein lähimmäksi sitä mitä haluaa ja sitten päättää vaan kylmästi tykätä siitä;-). Uniikkiushan tulee jokaiseen kitaraan kaupantekijäisinä kun kitara vuosien saatossa kuloo omiin sormiin sopivaksi ja juuri sellaiseksi ainutlaatuiseksi omakseen.
 
Toivominen on taitolaji. Fiksusti toivomalla voi juuri omien toiveiden mukaisen kitaran saada ihan hyllystä, kun vaan tietää mitä toivoo;-)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=216251