Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:silhouette
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Neuvoja aloittelijalle Cakewalkista
Aika:19.03.2013 16:53   (muokattu 19.03.2013 16:54)
Kalmo: Jos Fast-Trackissä on Hi-Z sisäänmeno kitaraa varten, niin ei tarvitse mitään lisukkeita. Kokeilemallahan tuo selviää, minkä verran tasoa löytyy.
Input Echon pitää olla päällä efektin kuulemiseksi. Samalla käy selväksi, onko ajurit ja latenssisäädöt kohdallaan. Jos eivät, ääni tulee pykälän myöhässä.

 
Fast Trackissä on Hi-Z sisäänmeno. Ja Input Echokin on päällä. Eli, ilmeisesti ajurit ja latenssisäädöt eivät ole kohdallaan, koska ääni tosiaan tulee pykälän myöhässä.
 
Kalmo: Pidä huoli, että sinulla on Fast-Trackiin ajantasainen ASIO-ajuri, ja käytä 24 bitin bittisyvyyttä. Tee kaikessa rauhassa esim. Help tiedostossa olevat tutoriaalit (harjoitustehtävät) älä yritä edetä liian nopeasti. Opettele asia kerrallaan.
Yksi hyvä menetelmä on klikata jokaista nappia ja jokaisen drop-down-ikkunan jokaista kohtaa, ja lukea help-tiedostosta, mitä kyseisestä toiminnosta sanotaan. Jos englanninkieli on hakusessa, niin tokihan se vaatii kärsivällisyyttä, mutta kannattaa.

 
Eipä tullut itsellä mieleen, tuo on muuten loistava neuvo, täytyy tehdä noin ja käydä läpi kaikki Help-menun ohjeet ja harjoitustehtävät. En edes tiennyt, että mukana on noita harjoitustehtäviä.
 
Suuret kiitokset sinullekin, Kalmo. Taas.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=216148