Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tuspekistan
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Eri kokoonpanoissa soittaminen
Aika:17.03.2013 22:53
No niin, eli konsertista onkin jo aikaa pari viikkoa eikä tullut kirjoteltua miten meni, jos joku sattui jäämään mietiskelemään. :D
 
Elikkäs tosi hyvä fiilis oli jo kenraaliharjotuksissa, jotka vedettiin konserttipäivänä aamupäivästä. Ensimmäistä kertaa päästiin harjoittelemaan vahvistettuna eli laulu ja kitara erottuivat paremmin pianon sekä viulun alta ja salin soundit olivat todella hyvät, tästä tietenkin myös kiitos ammattilaismiksaajille.
 
Konserttia oli seuraamassa lopulta n. 60 henkeä. Fiilis oli mahtava alusta loppuun ja soittamisesta todella nautti. Konsertti koostui kahdesta-osiosta, jossa ensimmäisellä puoliskolla oli lähinnä klassista musiikkia ja toisella puoliskolla kevyttä musiikkia, jossa siis itse soitin kitaraa. Olin itse konsertin ainut, joka ei ole opiskellut musiikkia kuin koulussa pakolliset ja itsekseni, joten tästäkin syystä minulla oli hieman paineita. Konsertti kuitenkin meni todella hyvin ja saimme yleisöltä todella mukavaa palautetta.
 
Konsertti myös kuvattiin ja katselimme lauantaina, ja siitäkin jäi todella hyvä mieli. "Kun olet poissa":kin meni mielestäni hyvin vaikka sitä hermoilinkin. Jätin todella paljon improvisoinnin varaan siinä kappaleessa, mutta onneksi sain hyvän "draivin" päälle kappaleen aikana ja pystyin eläytymään. Saatan laittaa video-pätkää/pätkiä tänne arvioitavaksi jos aika riittää ja muuten siihen kykenen.
 
Kaiken kaikkiaan mahtava kokemus olla mukana rakentamassa tyttöystäväni vision mukaan hänen konserttiaan ja soittamassa taitavien soittajien mukana. Tuntuu siltä, että taas kasvoi hieman soittajana. Tästä kohti uusia seikkailuja!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=215561