Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rotuvaari
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Onko Rock kuollut
Aika:14.03.2013 18:10
Rock syntyi kapinasta, räjähti kuin hallitsematon uudenvuodenraketti käyttäjiensä silmille. Kun kapina päättyi, jäi jäljelle savuava ja ruudille tuoksuva hylsy, jossa vielä siellä täällä muistoja koreista käärepapereista ja kimalluksesta. Kukaan ei tiedä enää missä hylsy on. Monet yrittävät pukeutua kuin olisivat se savuava pahvikääre, jonka sisältö paloi jo vuosikymmeniä sitten. Nämä näyttävät sitten miltä näyttävät. Kuulostavat siltä miltä on kuulostettu ennenkin, mutta kun aika ehti ajaa jo ohi. Jäi jäljelle pahvikääre joka ei edes tuoksu saati savua. Jonninjoutavaa roskaa, jota on maailma jo täynnä.
 
Digitaalisuus on uhka, raketit lentävät jopa toiselle puolelle maailmaa nappia painamalla. Ei ennen, silloin piti tähdätä ja polttaa tulilanka. Silloin kaikki kärsivät oireista, jota rock aiheutti, rock tarttui ihmisestä ihmiseen kosketuksesta. Nykyään jostain Koreasta ammutaan joku gangnamstyle-ohjus, joka räjähdettyään leviää länsimaissa kaikkien kotikoneille, vertaisverkkoihin ja videopalvelimille. Kaikki kulkee langattomasti ilmoja pitkin hiirikäden takaa.
 
Rock on kuollut, sen oli tarkoituskin kuolla, mutta silti jotkut yrittävät pitää letkuista kiinni, vaikka peli on menetetty. Kone pitää elämää yllä, niin rockia kuin ihmistäkin, ja uudenvuodenraketitkin kiellettiin muutama vuosi sitten.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=216153