Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gewan kotelo ja les paulin kaulaliitos
Aika:12.03.2013 13:58
P-Nut: Hyvä pointti kyllä :) Voihan noita kolhuja ja naarmuja sattua vaikka miten hellävaroen yrittäisi koteloa pitää. Varsinkin kun tuo toimitusaika on tosiaan noin pitkä. Pistin myyjälle mailia, että purettais kauppa laukun osalta ja lähettäisin sen takaisin. Katotaas miten käy.
 
Toukokuuhun asti pittää sit "olla varovainen" niin kotelon, kuin vallankin sen kitaran kanssa.. :(
Jos siellä sisällä on kotelon syvyyssuunnassa tilaa, niin voihan siihen kaulauraan laittaa fylliä, vaikka taittelet sinne vanhan t-paidan, että olis kaulalle jotain tukea, eikä koko kitaran paino lepäile ainoastaan kahden pisteen varassa, joista toinen on ikävä kyllä juurikin se lavan kärki. On se sitten puut, tai sitten 2 ylimmäistä virikonetta. Juurikin tuolla tapaa on noita lapakulmalla varustettuja kitaroita ennenkin remonttikuntoon laitettu. "Eipä mittää, se on kovassa laukussa nääs!" ovat sellaiset kuuluisat sanat joita on kuultu. Kun sitä nyt vaan itseisarvona tulee luottavaiseks sen kuljetusvaurioitten torjunnan suhteen, kun "onhan hommattuna kova laukku!"
 
Noissa "sinnepäin, mutta ei kuitenkaan ihan" sopivissa laukuissa on tosiaan kannattavaa käyttää joitakin irto-pehmuksia, jos vaan suinkin sinne laukkuun mahtuu.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=216121