Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:murvas
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Eminence mielipiteitä
Aika:04.03.2013 11:36
McNulty: Jos haluat Eminenceltä Greenback-henkistä elementtiä, niin Private Jack on hyvä siihen tarkoitukseen. Legend sarjasta lähimmäksi tuota kuvausta osuisi varmaankin V128. Kummassakaan näistä ei tosin ole AlNiCo-magneettia.
 
Mikäli taasen halajat hyvän puhdassoundisen Eminencen elementin, niin Cannabis Rex on oiva valinta. Siinä on hamppukartio ja soundiltaan lämmin ja kovasti tasapainoinen. Se on kuitenkin ehkä enempi sellainen yankee-henkinen kuin briton.
http://www.eminence.com/speakers/speaker-detail/?model=Cannabis_Rex
 
Tsekkaa myös Tayden True Brit ja Great Brit 12" elementit. Uraltonelta pitäisi löytyä näitäkin. Voxeihin suosittelevat kovasti AlNiCo-magneeteilla olevia Tayden Ace 25 ja Ace 50. Se vain, että AlNiCo-varusteiset elementit ovat meleko tyyriitä verrattuna ferriitti yms. magneetein toteutettuihin.
http://www.taydenspeakers.co.uk
http://uraltone.com/kauppa/product_ … =p6674_Tayden-Ace-25-12---8ohm.html
http://uraltone.com/kauppa/product_ … =p6675_Tayden-Ace-50-12---8ohm.html
 
PS. Yksi suositeltavan arvoinen idea... yhistä 2x12" kaapissa Eminenceltä sekä Patriot- että Red Coat -sarjan elementit keskenään. Esim. Cannabis Rex & Man O War. Ovat kimpassa varsin sopusuhtainen pari, sekä herkkyyden että taajuuskäyrän osalta. Manowarin tehonkesto 120W (c.rexin 50W), joten sitä voi käyttää liitännöistä riippuen myös 1x12" formaatissa lähestulkoon jokaisen styrkkarin kanssa. Monipuolisuutta siltäkin kantilta.

 
Kiitoksia. Mistäköhän V 128 saa hankittua? Uralilla eikä T-kaupassa näytä olevan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=215958