Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MSy
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Behringer Eurodesk MX2442A korjaaminen
Aika:03.03.2013 16:55
Heti kärkeen haluan ilmoittaa, että tiedän ko. pöydän/valmistajan olevan kuraa, sitä ei tarvitse tulla tähän säikeeseen ilmoittamaan. Sen sijaan kaipailen rakentavia vinkkejä mistä lähteä asiaa selvittämään. Pidän tämän projektin askartelua muutenkin itselleni yleissivistävänä elektroniikan tuntemuksen laajentamisena. Digitaalipuolelta harrastuneisuutta löytyy jo vuosien verran, joten työkalupuoli ja sormituntuma korjaamista silmälläpitäen on kunnossa.
 
Asiaan. Vikoja ei ole monta, niitä on vain yksi: kanavat ovat pimentyneet, yksi kerrallaan. Googlaamisen perusteella näytti olevan ihan tyyppivika. Mitään spesifisiä vinkkejä en löytänyt sille missä vika piilee. Jossain keskustelussa oli maininta, että virtalahde hajoaa ja vie mukaanaan loput. Mainittakoot, että laite on jenkki-import, ja ollut vuosia jännitekonvertterin takana.
 
Seuraavan linkin takaa löytyy isoveljen MX3282A:n skema, joka netin väitteiden mukaan pätisi myös MX2442A:han.
 
http://www.electronica-pt.com/index … ry/Itemid,34/func,fileinfo/id,15970
 
Mistä aloitan? Ehdotus, että vien pääni hoitoon ei auta. Siinä on tunnetusti vikaa. Pöytä kyllä lähtee vaihtoon heti kun on budjettia ja tilaa hankkia laadukkaampi.
 
Mika
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=215944