Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wolfwoods
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Äänikortti + ADAT I/O
Aika:18.02.2013 21:21
Olen tässä nyt koittanut etsiä tietoa noista ADAT-ADA-etuasteista ja eri tuotteet herättävät kysymyksiä. Tarkoitus olisi löytää etuaste mikä ottaa sisään 8 kanavaa, ja Antaa ulos 8 kanavaa dawin kautta, Ei mitään direct outputtia. Ja nopealla haulla sitten löytyi "Presonus DigiMax FS", joka on juuri tuollainen, mutta tuote on lopetettu. Tarvitsen RME Babyfacen kaveriksi tuon kaltaisen laitteen jotta saan soft synat ajettua eri outputeille, vaikka 6 eri channelille.
Eli, onko kenelläkään vastaavaan käyttöön ehdotuksia tuotteen puolesta? Katselin että Presonus on jo lopettanut kys. tuotteen, mutta sen olisin ostamassa jollei muuta löydy.
 
Toinen kysymys liittyy ADAT:iin; suurimmassa osassa on juuri nuo direct outputit, eli "dawiin" menee se 8 kanavaa, mutta ei yhtään ulos. Tässä FS mallissa on kuitenkin mahdollista ajaa tavaraa dawista myös "DAC" ulostuloihin. Tarvitaanko tähän 2 ADAT kaapelia vai kulkeeko kaikki yhden kautta? Eli piuha vain FS:n outputista babyfacen adat:iin? FS:stä löytyy sekä adat IN ja OUT.
 
Kiitos jos pystytte auttamaan! :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=215674