Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:Nexo PS10 kimppatilaus
Aika:15.02.2013 15:46
NeliX4: Äh. En haluis uskoa tuon controllerin kaikkivoipaisuuteen ja joutunen kaivamaan jostain jonku A-B testin esim. driverackin välille.
 
Jakari, Limitteri/kompressori, ja EQ. Tuskin tuo EQ tai kompressinti "niin" ihmeellinen on ...
 
En myöskään oo kauheen innostunut tuosta LS600 subista - varsinkaan monona.

 
Lähtökohtaisesti jos valmistaja ei omilla nettisivuillaan kerro vehkeen tarvitsemia prossuasetuksia (eq/viiveet/jne.) ni ne on tarkoitettu ajettavaks omalla prossulla/päätteellä. Jotkut valmistajat (esim. EAW) julkaisee tarvittavat parametrit ja näin jättää käyttäjän päätettäväks sen millä prossulla ja päätteellä meinaa vehjettä ohjastaa. Noi ns. suljetut järjestelmät on siitä mahtavia (edellyttäen et käyttäjä ei lähe sooloileen) et meet mihin vaan ni lähtökohta on sama.
Esmes tos EAW:n tapauksessa kun loppukäyttäjälle on annettu valta päättää itse aika paljon ni sillon lopputuloskin vaihtelee, eikä aina parempaan suuntaan. Esimerkiks EAW:n SM400 kulmia on tullu vastaan useita ja aika harvoin on ollu sama kun edellisellä kerralla.
No on mulle kerran tullu myös Q1 setti vastaan, mikä oli todella mystinen. Tällä kertaa tosin talon sepät oli päättäneet ottaa käyttöön joka ikisen parametrin päätteestä mihin pääs käsiks. (kävin nollaamassa asetukset ni sit pysty jo vetään ja setti kuulosti siltä missä muuallakin)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=215593