Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Niq
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Paras 1000¤ setti
Aika:14.02.2013 21:50   (muokattu 14.02.2013 21:52)
washburn: Ihan perus setti 20"/10/12/14 + virppa ois tarkoitus ostaa.
 
Mä kyl ottaisin vähän isompaa rumpua, jos niitä pitää äänittää. Hyvin usein halutaan sitä jytinää, mutta liian pieni rumpu liian löysällä vireellä harvemmin on kiva tolleen mikrofonien mielestä. Oma 22/12/14/16 -setti äänittyy oikein mukavasti kun rummut virittää silleen rumpalin korvaan vähän liian piukealle. Selkeä, mutta tukeva soundi. Varsinkin se 14" lattiatomi on kyllä niin munaton kun pitää saada kunnon tomikomppi tulille. Kompromissina, jos kaks etutomia pitää pystyä noista virittämään, toimis varmasti klassinen 22/12/13/16.
 
Ihan vaan mielipiteenä tähän.
 
Mitäs ihan uusia settejä kannatais katsella tuon stage customin ohella siinä noin 1000-1200 hintaluokassa?? Nimenomaan sellaisia settejä, joissa on perustelineet mukana. Haitsu- ja virppateline ja pari symbaalitelinettä riittää alkuun.
Uusissa on sekin puolensa, että kun näin firmana operoi, saa alvit vähennettyä hinnasta ja toki takuullakin oma arvonsa on varsinkin hardwaren suhteen.

 
Mikä tahansa Yamahan, Taman tai Pearlin tonnin setti varmasti ajaa asiansa ok. Ota huomioon että osassa rummuista ei tule mitään laadukkaita kalvoja suoraan asennettuna, vaan ainakin lyöntipuolen kalvot saa suoraan laittaa vaihtoon ja siitä sitten tulee se satku lisää kustannuksia jo.
 
Paljon parempaa ja paljon enemmän saisit käytettynä. Joku ei-niin-haluttu laatusetti, joka ei esim. ole nyt niin muodikkaan hienon näköinen tai merkkinen rumpalien keskuudessa just tällä hetkellä, voi irrota todella halvalla. :)
 
EDIT: Jos et ole rumpali, niin laita tilaukseen tunebot. Ei sillä hyvälläkään rummulla mitään tee äänityshommissa, jos ei ne oo viimeisen päälle hyvässä vireessä...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=215614