Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rötjä
Alue:Livetoiminta
Aihe:Liven taltiointia
Aika:13.02.2013 20:01
Tsau!
Tarkennan alkuperäistä kysymystä sen verran, että ajatus tosiaankin on ollut pöytää käyttää vain kahden laulun ja koskettimien välittämiseen PA:han. Ja sitten sen lisäksi ottaa pöytään kitaroita ja basso sekä rummut, joita sitten ei PA:sta toisteta, mutta joita voitaisiin kanavittain säätää balanssiin sekä saundia äänittämistä varten. Niin ja pöydästä sitten nauhoittaa koko soppa yhteen stereoraitaan.
Ajatus ryhmälähdön käyttämisestä... oikein hävettää, että ei tullut itselle mieleen. Kiitos! Kokeilen ensi tilassa. Ongelma vaan voi olla siinä, että pöydästä PA:lle on materiaali siirretty XLR-liitimillä ja niitä ei ole muistaakseni pöydässä kuin main aux:eissa. Mahtavatko jakkiliittimet toimia yhtä hyvin?
On totta, että monesti helpointa on varmaan hyvillä mikeillä ja hyvällä tallentimella ottaa musa sopivasta paikasta suoraan stereoraitaan. Meillä ajatus pöydän käytöstä lähti siitä, että soitamme paljolti vain treenikämpällä, jossa vehkeet on paikoillaan, ja jossa säätöjä voipi kokeilla ja muuttaa taas seuraavaa kertaa varten.
Paljon kiitoksia ajatuksista ja hyvästä keskustelusta! Ilmoitan, jos onnistumme luomaan tästä toimivaa systeemiä.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=215520