Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Halvempi kitara HSS tai HSH mikityksellä
Aika:11.02.2013 23:14
RaskasMielinen: Katselin tiedoistasi, että olet Lappeenrannasta? Itselläni ei ole mitään hajua musiikkiliikeistä sillä suunnalla mutta minäkin sanoisin, että käy testaamassa mahdollisimman paljon. Toki, jos joku budjettiisi osuva sattuu käteen niin hyvin, että et malta päästää siitä irti, niin ei muuta kuin kassan kautta:)
 
Jos kuitenkin tuon kokeilemisen perusteella ei tule pakkomiellettä johonkin tiettyyn yksilöön mutta kuitenkin käsitys siitä mitä haluat, niin tee hintahaarukalla - ja ehkä alueella - haku muusikoiden.net:in noin tuhannesta käytetystä for sale -skebasta.
 
Sun budjetiin mahtuu ainakin aikamoinen läjä kyseisellä torilla kaupan olevia Jacksoneja. Säkällä ja pienellä tinkaamisella löytyy joku 90-luvulla Japanissa valmistettu hyväkuntoinen. Lisenssifloikkahan noissa on aika saletisti (poikkeuksiakin on) mutta kuten joku jo tossa sanoikin, niin voihan sen blokata. Lisäksi ei nuo lisenssifloikat aina niin pehmeitä ole - riippuu toki soittotyylistä - ja jonkun verran niitä voi parannella.
 
Tsekkaisin myös Charvelin nimellä myytävät tuotokset ja ainakin myös Carvinit.
 
Tuo Jaska on näemmä jo löytänyt ostajansa: http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=722856

 
Carvin on kyllä hyvä, mutta nykyisin vähän hinnan kiroissa eikä ainakaan uutena taida mahtua aloittajan budjettiin. Muuten kyllä itsekin sitä suosittelisin kun sattuneesta syystä on pikkuisen kokemustakin siitä:-)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=215531