Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:Liven taltiointia
Aika:11.02.2013 14:01
Niq: Yleensä parempi lopputulos tulee kuitenkin stereoraidalle ylättävästä paikasta: nimittäin sieltä yleisön seasta tai takaa, tahi jostain muusta paikasta, johon teidän livesoitto kuulostaa hyvältä ja on balanssissa. Eli joku Zoomin tai vastaavan hyvälaatuinen stereoäänitin mikkitelineeseen ja johonkin sopivaan paikkaan siellä keikkamestassa. Vaikka miksaajan viereen nököttämään, jos ei parempaa löydy.
 
Juuri näin. Ehkä vielä parhaaseen lopputulokseen baareissa pääsee niin että sorvaa sen Zoomin/konkkaparin superklampilla tms. kattoon sille kohtaa missä valtaosa yleisöstä on ja pudottaa sen jollain kangella sellaselle korkeudelle että se on juuri ja juuri yleisön räpylöiden ulottumattomissa. Tai sitten laittaa sen tosiaan sinne etupäähän jos se etupää vaan on jossain järkevässä paikassa.
 
Kollegalla on tossa paikallisessa live-mestassa etupää just siinä missä pitää ja se on jo vuosia nauhottanu keikkoja siihen etupäähän pystytetyllä SM81 (!)-stereoparilla ja ne nauhotukset on noista vähän köpöistä mikeistä huolimatta suorastaan hämmentävän autenttisia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=215520