Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Matsoni
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:koneen vaihtamista!
Aika:06.02.2013 21:32
_terve: Terve! Olen pian vaihtamassa dellin konetta macciin ja ajattelin vain kysyä että kumpi olisi parempi "videoeditointi" ja "studioäänitys" käyttöön, Macbook pro, vaiko Imac?
Elikkä koneen pitäisi jaksaa pyörittää raskaita ohjelmia, eli Final cut pro:ta http://www.apple.com/fi/finalcutpro/ taikka Pro toolsia http://www.thomann.de/fi/avid_pro_tools_10.htm Molempia tuskin en asenna samaan koneeseen, käytän toista ohjelmaa sitten vaikka vanhassa koneessa, vaikka tosin Final cut pro ei ole yhteensopiva windowsin kanssa.. vaikka jättäisi sitten pois vaikka pro toolsin, sillä onhan "FCP" moniraita äänitys mahdollisuudet ja tarvittavat plugit, ei mitkään parhaimmat, mutta käy. Mikä on teidän mielipide?
 
Kiitos kommenteista!

 
Miksi ihmeessä et asenna molempia ohjelmia tähän uuteen koneeseen? Siis jos suorituskykyä tai jotain mietit niin ei niitä molempia ohjelmia tarvitse samaan aikaa päällä pitää. Vai käytätkö niitö juurikin yhtäaikaisesti? Siinäkin tapauksessa sanoisin, että uudet koneet pyörittää mitä vaan kunhan vaan RAM:ia on riittävästi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=215458