Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:strummer
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Jos saisit kuunnella vain viittä artistia
Aika:04.02.2013 04:00
McLeach: onko toi sulle uusi tuttavuus vai oletko oikeasti noin hidas :D omien ykkösartistien levyt tuli koluttua sata kertaa päivässä kymmen vuotta sitten
 
Hidas olen, aloitin Genesiksen kovan fanittamisen ehkä 15 vuotta sitten. Silloin pääsin Wind and Wutheringiin asti, joka onkin monen mielestä se viimeinen todella hyvä Genesis-levy. Noissa hankituissa levyissä vain riitti kuuntelemista, hankin pari vuotta sitten Seconds Out -liven ja vähän aikaa sitten And Then There Were Threen ja Duken. Dukea voisi sanoa kai Genesiksen viimeiseksi progelevyksi, poppiahan siinä on mutta sentään jonkinlainen teemalevy ja levyn lopuksi saamme kuulla hienoa intrumentaalimusiikkia.
 
Muillakin yhtyeillä sama, eli tuolloinen 15 vuotta sitten innostuin progesta ja ELP:ltä tykkäsin Brain Salad Surgerystä (ja jossain määrin Tarkuksesta), ja nyt hankin ekan levyn ja Trilogyn.
 
Jotenkin joillakin levyillä ihan myyttinen maine, kun silloin aikoinaan luin suosituksia niistä MBNet-purkista, nyysseistä ja proge-postituslistalta. Ja kuuntelin Progeyötä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=215383