Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:atheos
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Ikäloppu soittaja?
Aika:04.02.2013 00:12
1. Perhesyyt. Tekosyyhän tuo vähän on koska tiedän kyllä perheellisiä aktiivisen bändin nokkamiehiä mutta anyway. Taitaa ikävän monella olla pois omista käsistä se päätös lopettaa soittohommat.
2. Kyllästyminen jos menee tarpeeksi monen bändin kanssa homma puihin. Jos ei ole ihan mieletön tunteen palo olla rokkitähti niin kyllä tuohon soittotouhuunkin voi kyllästyä jos 10 vuotta junnaa sitä samaa kellaritouhua.
3. Rahat loppuu tai sitä vaan alkaa miettiä että voisiko tienata enemmän kuin työttömyystuki ja sossun rahat. Itsensä elättäminen musiikilla on kun on harvojen ja valittujen etuoikeus ja loppuja lähinnä yhteiskunta rankaisee erilaisilla tukien menettämisillä kun kehtaavat tehdä epäsäännöllistä pätkätyötä ja jopa tienata joskus kympin tai kaksi.
4. Sitten kun menee töihin tienaamaan enemmän rahaa niin loppuu helposti vapaa-aika kesken.
 
Itselläkin jäänyt bändihommat aika olemattomiin koska töissä kuluu suuri osa ajasta eikä ole oikein resursseja lähteä enää sille kattellaan.osastolle vaan sen pitäisi sitten olla kerrasta toimiva kokoonpano. Ei vaan jaksaisi enää "aloittaa alusta".
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=215403