Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Speedking
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Keikkailemaan pääsy
Aika:22.01.2013 02:09   (muokattu 22.01.2013 02:17)
Hehjuum, nyt tulee settiä. En voi mitää mut ihmetyttää suuresti yks nimeltämainitsematon hlö, jonka kanssa tuossa jutustelin äskettäin.
 
Kyselin keikoista ja kun nämähän eivät oo keikalla sitten 09 jälkeen käyneet, nii päätin sitte siinä hieman udella että onko suunnitelmia. Kävikin ilmi että muutama "..ehkä lukkoonlyöty, mut ei vielä mitään varmuutta ollenkaa"-tapausta oli (=et tuu saamaan sitä keikkaa) ja siinä sitten jatkoin kyselyä, että mihinkä meinasitte ja miten yms.
 
Nooh, ensinnäki nimetön bändi, ei mitään demoa ulkona tai äänitettä nykytilanteesta, eli toisinsanoen minimaaliset mahdollisuudet ylipäätänsä mihinkään, niin aletaan jo siinä vaiheessa arvostella ja vähentää keikkapaikkoja pois. Ja tää ykskii oli sellane mesta mis tää kaveri eikä koko bändi oo ikinä ees soittanu, joten aika naurettavaa menoa. Tuli itelle vähä sellane käsitys et: ollaan aivan liian hyviä ja liian kuuluisia esiintymään jossain nurkkabaarissa. EI näin.
 
Itel on tullu vastaan paikkoja mis on ollu vähä erilaisempi soittaa, mut ne ei johu paikoista, ikinä en oo valittanu. Ainut mistä oon ni lähinnä hlökunta tai muu vastaava kuka ei oo A) osannu asioita B) ollu kartalla tai C) molemmat edellisistä. Mut yhtään "en halua soittaa sielä, ku se on paska mesta vaik en oo ite ees käyny, oon vaa kuullu" paikkaa ei oo eikä varmaa tule.
 
E: Nii elikkäs siis, ei kannata alkaa nirsoilemaa tai sortuu mihinkää, soitetaan VAAN tietynlaisis paikois, tyyliseen egotrippailuun. Paras tapa on itelläni ollu se et käyn nakkaamas demon/levyn/ep:n ja selkeet yhteystiedot paikkaan. Samoin puhelimen välityksel saa helposti. Sähköpostilla oon kaks keikkaa saanu hommattua. Se on se helpoin homma aina sanoo sillä vuoropääliköllä tms. että heitä sinne, ku ei niitä oikeesti kukaa sieltä lue. Ja niitä kannattaa vähä aina hiillostaa, iha sama ku töitä hakiessa. Jos sie et anna kuuluu itestäs mitää ni luuletko et sie kuulet niistä. Tää ei tietenkää päde enää siin vaihees jos on menestyvä ja joku muu hommaa keikat siun puolesta.
 
Ja sit mitä noitte keikkojan peruuttamiseen tulee, ni se kandee oikeesti hoitaa ainaki se pari vkoa aikasemmi. Muuten voi olla pitkälti keikat heitetty, etenki jos tämä baari/klubi/nuokkari omistaa samalta tai eri alueelta/kaupungista muitakin paikkoja. Mustalista on paskanen homma, ku se sana tuppaa aina kiertämää nii nopeesti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=214754